σάκησ ρουβάσ παιδιά

Τώρα έχοντας 4 όλα είναι πιθανά αλλά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία είπε ο γνωστός τραγουδιστής στη δημοσιογράφο. Sakis Rouvas Ela Sto Horo Σάκης Ρουβάς Έλα στο ΧορόSakisRouvas ElaStoHoro Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.


Pin By Xenia Patsi On Sakis Rouvas Greek Singer Couple Photos Singer Couples

Μαζί και οι γονείς που δεν έπαψαν να κινούνται πάνω κάτω μαζί τους.

σάκησ ρουβάσ παιδιά. Είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια και έχουν σφραγίσει τη μεγάλη τους αγάπη με τη δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας με την απόκτηση τεσσάρων παιδιών. Μία φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει γίνει viral και αξίζει να τη δεις. Ήταν μαζί εδώ και 13 χρόνια και είχαν αποκτήσει 4 παιδιά.

Οπως μπορείτε να διαπιστώσετε όλα τα παιδιά του μοιάζουν λιγάκι αλλά αυτό που είναι ολόιδιο με εκείνον είναι η μεγάλη κόρη του Αναστασία στο κέντρο της φωτογραφίας η οποία όσο μεγαλώνει γίνεται φτυστή ο μπαμπάς της. Ο Σάκης Ρουβάς με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά του στηρίζουν την καμπάνια μένουμε σπίτι με τον αγαπημένο τραγουδιστή να την υπενθυμίζει και από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ΖΩΗ iefimeridagr Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη μωρό.

Όπως είμαστε σίγουρες ότι ξέρεις πολύ καλά ο Σάκης έχει πλέον τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη. Εσύ θα τη χάσεις. Shop for Vinyl CDs and more from Σάκης Ρουβάς at the Discogs Marketplace.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram πάνω σε μια σανίδα SUP. Mε μια πολύ όμορφη και γλυκιά έκπληξη θέλησαν τα παιδιά του Σάκη Ρουβά να του ευχηθούν για την ημέρα του πατέρα με την Κάτια Ζυγούλη να ανεβάζει στο instagram της ένα συγκινητικό τους βίντεο. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά.

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς. Σάκης Ρουβάς παιδιά. Την Αναστασία 1ο ετών τον Αλέξανδρο 7 ετών την Αριάδνη 6 ετών και τον μικρούλη Απόλλωνα 2 ετών.

Με το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά της βγήκε από το μαιευτήριο το πρωί της Δευτέρας η Κάτια Ζυγούλη έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον Σάκη Ρουβά. Την Αναστασία 1ο ετών τον Αλέξανδρο 7 ετών την Αριάδνη 6 ετών και τον μικρούλη Απόλλωνα 2 ετών. Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει πέρσι η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν.

Δίπλα παρκάκι παιδική χαρά τα παιδιά το χάρηκαν όσο φανταζεστε. Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά. Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φροντίζει να μάθει τα παιδιά του τις χαρές του αθλητισμού.

Το αγαπημένο ζευγάρι φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vandas blog σας έχω όλο το παρασκήνιο. Ο Σάκης Ρουβάς ο απόλυτος σταρ παντρεύτηκε την Κάτια Ζύγουλη μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Explore releases from Σάκης Ρουβάς at Discogs.


Pin By Danalyti On Bradina Foremata In 2021 Couple Photos Photo Couples


Chin Miazoimazi Instagram Photos And Videos Fairytale Wedding Wedding Famous Celebrities


H Sygkinhsh Toy Patera Sakh Royba Gia Ta Paidia Pws 8a Baftisei Th Deyterh Korh Toy Women Women S Top Celebrities


Pin On Danah


Roybas Zygoylh Parakoloy8oyn Fanatika The Voice Mens Sunglasses Rayban Wayfarer Sunglasses


Sakhs Roybas Ena Ta3idi Afierwmeno Sta Paidia Apokleistikes Fwtografies Mens Fashion Men Style


Sakhs Roybas Kai Katia Zygoylh Exoyn Epile3ei Na Zoyn Makria Apo Thn Polh Mazi Me Ta Tessera Paidia Toys Kai Sygkekrimena Sto Neo Boytza Sto Kthma Toys Malist


O Sakhs Roybas Kai H Katia Zygoylh Baptisan To Tetarto Paidi Toys Deite To Onoma Ekplh3h Poy Toy Edwsan Kai To Yperoxo Baptistiko Synol Baptish Koritsia Gamos


No1 E Shop Baptistikwn Movie Posters Movies Poster


Nastya I Papa V Magazine Igrushek V Londone Youtube Fashion Princess Kids Style


Asteraki Slings Diashmoi Goneis Me Ta Mwra Toys Baby Wearing Olympic Winners Newborn Baby


Pin On I Eidisi Eidhseis


Pin On Hot Men


Katia Zygoylh Mila Gia Thn Ka8hmerinothta Ths Me Ton Sakh Royba Alla Kai Ta Tria Paidia Toys Cyprus News Cyprus


Sakhs Roybas Katia Zygoylh Ta Paidia Toys Espasan Stamnes Sthn Kerkyra Face Character Fictional Characters


Welcome To Pythia Fm Eurovision Party Eurovision Song Contest Eurovision


Sakhs Roybas Katia Zygoylh O Paradosiakos Toys Gamos Me Paranyfakia Ta Paidia Toys Tlife Gr Celebrity Weddings Bridesmaid Dresses Famous Celebrities


Rouvas Family At Acropolis Athens Greece Couple Photos Photography Pics


Sakhs Roybas Katia Zygoylh H Mikrh Toys Korh Egine Triwn Xronwn Fwtografia Bridesmaid Dresses Celebs Wedding Dresses

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "σάκησ ρουβάσ παιδιά"

Posting Komentar